Besök

Förra måndagen fick vi besök av Kristina. Det var egentligen tänkt att vi skulle ses på Östra Stranden, men vädret var ostadigt och Alma var förkyld så det blev iste och skorpor hemma hos oss. Sen gick vi en promenad som slutade "småspringandes" i regnet. Det var skoj att se henne igen, blir ju alldeles för glest mellan gångerna trots att vi bor i samma stad;)

Och så i onsdagskväll fick vi besök från Götlaborg! Malin kom och stannade till torsdagkvällen, var riktigt skoj och mysigt att få ha henne här i vår vardag. Torsdagen spenderade vi på stan, det blev lunch på Robert´s och shopping. Hittade inte alls så mkt som jag hoppats på, alltid så när man får lov och har pengar till att handla. Blev iaf ett par nya tights och ett linne från MQ, sparar övriga presentkort till något riktigt fint. Sen shoppades det loss på PoP också, för Alma blir ju större...

På onsdag kommer Emma och Mathilda på besök och vi hoppas på solsken så vi kan promenera på Ön vilket vi tänkt göra flera gånger. Så nu får vädergudarna gärna vara på vår sida!

Och på fredag kommer yngsta lillasyster Ewelina på helgvisit vilket ska bli toppenmysigt! Pappa Ted ska få en lördag för sig själv så vi ska ha girlpower här hemma!

Tycker om att få besök och besöka, då går inte tiden så långsamt!=)

 Sitter nästan själv i sin fina kofta som hon fick av tant Malin

  Shopping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0