Helgen

I lördags åkte vi tillsammans med fam Karlsson/Bengtsson till Helsingborg. Vi kom iväg vid nio och kvart i elva entrade vi båten mot Helsingör. Första gången Alma var utomlands, förutom när hon låg i magen dådå.. Vi gick runt och strosade, åt självklart rödspätta m remoolääde men den var sådär så vi "prutade" ner den lite. På färjan påvägen hem så kom det en japan, modell äldre, och fotade Alma då hon stod i Teds knä. Hela den japanska familjen stod runtom och tjattrade, haha. Sedan var det dags att checka in på hotellet i Helsingborg. Best Western hotell. Var mycket mysigt, fina rum och bra standard. Cecilia och jag lämnade barnen med papporna och unnade oss en timma i relaxen, den timmen gick väldigt fort!

Senare på kvällen gick vi och åt underbart god mat på Hjalmars kök. När det var dags att gå och lägga sig hade hotellet dragit igång nattklubben(??!!!) Vi hade inte en aning om att det var nattklubb på hotellet, då hade vi ju inte bokat där med småbarn och allt. Blev faktiskt inte så mkt sömn som man hoppats på då jag gick ner och klagade vid tolvtiden och vi fick byta rum. Rummet var större och hade högre standard men inte f-n var det tyst! Kanske var därför som det låg öronproppar i badrummet?! Kan ju inte sova med öronproppar, då vaknar man ju knappast om Alma skulle tjoa. Det var en stor besvikelse, men frukosten smakade bra och efter lite tröstshopping på Babyland blev det hemfärd.

När vi kom hem gick vi raka vägen till bingen och jag slocknade direkt och förblev en strandad säl i två timmar! När jag vaknat till liv så var bebisen nybadad och maten färdig! Otroligt tacksam för det=) Älskling du är bäst!

    Helsingör
  Hotell

   Testar sängen

   Relax take it easy

 Pappa är busig, men snart så når jag nog ner=)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Sv: Ja det är jätteroligt att pyssla. Ja det måste jag se=) Kram

2011-08-15 @ 20:40:35
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0