Gunga, lära-gåvagn, mjölkpaket och mellandagsrea

Gårdagen bjöd på klarblå himmel, strålande solsken och fågelkvitter, vårkänslor? Vädergudarna spelar oss ett spratt, ge mig vinter nu!! Iaf så blev det en sån där härlig utedag. Ted stack iväg och tvättade bilen och Alma o jag passade på att göra debut i lekparken. Att gunga var en klar favorit och det kommer bli många playdates där under vår/sommar. Därefter blev det en liten promenad och när Ted kom tillbaka hjälptes vi åt att städa bilen invändigt, många vuxenpoäng trillade in där kan man säga.. Var bara inne och åt sen gick vi ut och gick en riktigt långpromenad hela familjen. Såå skönt att ha Ted hemma i veckorna två så man kan få lite andrum mellan lekarna.
  
I julklapp fick Alma bl.a. en lära-gå vagn av morfar och Sussi. Eftersom vår lilla fröken inte behagat lära sig krypa (hasar sig likt en mask på golvet) utan föredrar att stå och gå mest hela tiden monterade vi genast ihop den, succé! Dvs om vi puttar lite på vagnen så den rullar då går hon, annars har hon inte riktigt förstått grejen. Men att sitta i och åka rally är superskoj! Självklart med ferrariratten i knäet och pappa som chaufför:)
   
Dagen till ära hade jag bestämt att vi skulle avveckla årets mellandagsrea. Morgonen började med en mysfrukost och när vi satt där och smaskade så läste jag på mjölkpaketet (wapnös mjölk, vi kör härproducerat, mer ekologiskt kan det inte bli...jaa, jag är en grönstrumpa Uffe). Iaf så stod det om hur man kunde låna ut pengar för biogasbränsle och sedan få tillbaka de i "natura", förhoppningsvis syftar de på att man får tillbaka de i biogasbränsle, alltså naturliga bränslen. Är det bara jag som tyckter detta var sjukt kul och associerar det till något annat?? Och ett "naturapresentkort" kan man också få, haha!

Efter denna fnittriga morgon blev det iaf ett par timmar på stan avverkade. Åt god lunch på Roberts och fyndade en blus och en tröja på MQ, Ted två skjortor, Alma en jumpsuit och så åkte vi inom Cervera och köpte nya frukostskålar för ett av presentkorten vi fick. Återigen en mysig dag som ska avslutas med soffhäng och te..

-Emma

Kommentarer
Postat av: Zara

Men Emma, hon har ju inga skor på sig när hon gungar.

2011-12-29 @ 11:49:26
URL: http://nogg.se/zowo
Postat av: Sv.

Men skorna är tionummer förstora:S Så då får hon gunga med sockar..minis

2011-12-29 @ 12:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0