Alma 3 månader

Japps, idag är det tre månader sen vår lilla älskling kom till världen. Tiden går fortfarande alldeles för fort och får mer än gärna stanna upp! Alma upptäcker nya saker varje dag och är en bestämd liten dam med stark vilja=) Nu har hon inte bara kommit på att man kan stoppa hela näven i munnen man kan även göra andra saker med de små händerna. Som att grabba tag i i diverse saker. Ted har hängt upp lite extra grejer i babygymmet så att hon lättare ska nå de, bla en anka och i den kan hon få ett stadigt grepp, så skoj och se när hon ligger och försöker nå den! Hon växer så det knakar och älskar att stå i knäet, flinar högt när man pratar med henne och "pratar" på sitt alldeles egna sätt när det passar fröken. Imorgon är det dags för 3månaders-vaccination. Vi har förberett med panodil utifall biverkningarna skulle komma. Pappa Ted får följa med för jag tycker det är lite obehagligt, jag är sjuksköterska själv och kan sticka andra utan problem, men när det gäller mig själv eller i det här fallet Alma så tycker jag det är jobbigt.

Förra veckan var fullproppad med aktiviteter. Vi gick en lång promenad med bvc-gruppen, hade besök av Emma och lilla Mathilda och åt paj, fikade och promenerade, sen var vi ute med Cecilia och Agnes i torsdags innan vi for Linköping. Mer om det i ett annat inlägg.

Idag fyller syster Linnéa 21år! Stort grattis! Minns det som igår när hon låg i saccosäcken med tummen i munnen. Men nu är hon också vuxen. Tiden flyr!

Nehe, nu ska vi packa upp efter helgen och sen blir det inomhusmys för regnet strilar!

 Runda kinder ska man ha=)

 Morgongymnastik

 Myser med mamma framför tvn, Alma gillar inredningsprogram till mammas stora glädje=)

 Alma med kompisen Mathilda 6 veckor yngre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0