Linköpingsweekend

I torsdagseftermiddag så packade vi bilen och for till Linköping. De första 3 milen bestod av en minst sagt missnöjd Alma och hon skrek i högan sky, men efter att vi kört rutan upp och ner till hennes stora förtjusning så somnade hon och sov hela vägen. Tack för det! Mamma och pappa blev lite orolig att vi skulle behöva vända.. Väl framme bjöds det på goda räkmackor och sedan blev det nästan till att hoppa i sängen direkt.

I fredags så började Alma och jag med en promenad (i hällregn) till Sara Läckhagen. Som vi längtat och det var riktigt roligt att ses, saknar henne sjukt mycket! Även Karin och Melker kom dit och Alma verkade imponerad av den söta gossen=) Efter det så åkte vi till Flygvapenmuséet där vi tillbringade i stort sett hela eftermiddagen med att kika på flygplan, testa diverse grejer och så bjöd pappa och Sussi på fika. Mycket trevligt! Kvällen tillbringades hemma hos pappa och Sussi dit även Zara och Peter kom, vi åt och drack gott och kom inte i säng fören sent.

På lördagen var vi först en tur ute i Tornby för att sen åka hem till Zara och Peter och göra oss i ordning för den stundande bröllopsfesten som var helgens höjdpunkt! Det blev stressigt trots att vi började i god tid. Men med en bebis går det inte riktigt att planera som man vill. Vi kom efter mycket om och men samt några vändor ute på vischan iaf fram. Då hade Alma givetvis gjort i byxan och fick därmed vara utan kalasbyxor... Det blev tillslut en mycket lyckad kväll med god mat, superbra och rolig underhållning med tal, spex och bildspel, musik, dans och alkoholfria drinkar! Alma sov i stort sätt hela kvällen förutom under buffén, men då fick hon uppmärksamhet av bla brudgummens syster som hon blev helförtjust i=) Vid ett-tiden gick mina ögon i kors och Teds huvud höll på att sprängas i småbitar så vi åkte till Zara och Peter för lite sömn. TACK Malin & John för en mycket trevlig och välarrangerad kväll!!! Hoppas den fortsatte i samma anda efter vi hade åkt!

Igår kom vi hem, helt utslagna efter en intensiv men rolig och trevlig helg! Vi kommer tillbaka nästa helg=) Då för lite traditionellt midsommarfirande!

Alma tackar och niger för alla fina presenter hon fått, inte blir hon bortskämd vår lilla tös inte;) 

  

     
På väg in                                        DC3:an                           Pappa spanar                       Jas 39 gripen

     
Utslagen hjältinna                            Bra årtionde=)                  60-talsinspirerat kök         Testar mina kvalifikationer som pilot


Dessvärre inga bilder från bröllopsfesten då vi glömde kamera=( så arg på mig själv för det!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0