En köksö

Igår for vi till IKEA i Helsingborg och inhandlade delarna till vår köksö. Herrejesus vad me folk! Hade inte en tanke på att det faktiskt är jullov för skolbarnen. Efter att vi fått i oss lite ikeakäk så satte vi igång att samla in det plockepinn av delar som behövs för endast en köksö. Tro nu inte att jag satt och mumsade köttbullar med gräddsås för det gjorde jag inte, sallad och kolsyrat vatten tack! Håller mig fortfarande till GI och det går bättre och bättre. Fick in alla grejer i bilen och åkte hem i skyfall, va f-n är det med den här vintern?! Och sen kom Emil och som det blåst inatt, har inte sovit många timmar..

Ted tog på sig snickarbyxorna och har hela dagen fixat med ön. Jag passade på att åka till gymmet medan Alma sov. Bränner härligt i musklerna nu kväll. Nu är vår ö äntligen färdig och på plats och jag är sååååå nöjd. Är väldigt tacksam att jag har en så händig karl! Nu ska jag bara klura ut var jag ska ställa steghyllan för den gör sig inte vidare bra där den står. Alma ser väldigt konfunderad ut när hon ser den stora klumpen på golvet. Nu finns det inte samma space att glida runder på för damen.

-Emma

   Ursäkta röran, vi möblerar om!
  GI-mat, lite tips till dig Ewe:)


Kommentarer
Postat av: Linda

Tjusigt! :)

2012-01-04 @ 23:19:50
Postat av: Zara

Oj vad fint det blev!

2012-01-05 @ 09:03:08
URL: http://nogg.se/zowo
Postat av: Anonym

Vad snyggt det blev!!

Men majs Emma, det är ju en hel del socker i ;)) Om man ska vara petig, haha! Köpte mango idag och keso 1.5% fetthalt så ikväll ska jag testa om det är gott ;) Du kanske har original keson med fetthalt 3%? PUSS

2012-01-06 @ 16:36:28
Postat av: Ewelou

Det va jag som postade det inlägget med tomt namn :P

2012-01-06 @ 16:37:25
Postat av: Zara

Ju mer fett desto bättre Ewe, blir du mätt snabbare och håller dig mätt längre.(: Puss!

2012-01-09 @ 13:10:20
URL: http://nogg.se/zowo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0