4 veckor

För 28 dagar sedan låg vi på BB med en nyfödd, helt fantastisk liten tjeja. Hon är fortfarande helt fantastisk men snart en hel månad gammal. Jag kan inte förstå var tiden tagit vägen, varje dag är ett äventyr och varje dag är fylld av LYCKA!! Det kan verkligen inte bli mycket bättre än såhär, jag njuter varje minut med min lilla familj. Det får bli bildmaraton även denna gång då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, egentligen finns det massor att skriva men min amningshjärna kan inte få ner det på något bra sätt=)

   
Dagen före BF såg jag ut såhär


Sen kom världens finaste bebis till världen 20/3

   
Och igår kom jag i mina favoritjeans igen..


Alma är inte så liten längre, här på promenad i nya vårjackan..


Morgontrött bebis


4 veckor gammal testar vi babygymmet, ingen superhit faktiskt..


LOVE babybjörn, tusentack Ida och Zara


3 veckor

Då var våran lilla flicka 3 veckor och lite till. Hon växer så det knakar och är nu upp på 3.870g och har nu passerat vad jag vägde när jag föddes. Men jag tycker hon kan få vara så här liten ett tag till faktiskt. Veckorna bara rusar iväg och jag vill egentligen bara trycka på pausknappen, men ändå längtar jag efter första leendet, en amning som fungerar felfritt och lugnare kvällar. Igår fick vi höra på vår lilla orkester i fyra timmar på kvällen, inget skrik varken dagtid eller nattetid men kvällstid då kan hon minsann=) Sägs ju att de har en orolig tid på dygnet och att kvällstid är vanligt då de samlat massa nya intryck under dagen. Och igår var vi på familjerätten så nu är Ted även pappa på pappret, sen tog Alma och jag en långpromenad runt nissan och avslutade med en smoothie i solen. Kanske blev för mkt för lilla bönan. Idag håller vi oss inomhus då regnet öser ner, så vagnen fick flytta in...

Skrivarlusten har liksom försvunnit lite så det får bli lite bilder istället vilket kanske uppskattas mera av mina läsare=)


Hej hej!


Sova i blöja är det bästa


Vårfin och svårt att ligga stilla


Kalas i Malmö


Alma 3 veckor och kusin Melker 3 månader


Ibland är det jobbigt att vara pappa och bebis..
2 veckor

Vi fortsätter att leva i bebisbubblan, trivs som fisken där faktiskt! Idag är vår lilla Alma 2 veckor och numera väger hon 3.600g och är 50,6cm lång. Hon växer minsann och jag tycker tiden bara rasslar iväg. Imorgon börjar pappa Ted att jobba igen och det kommer bli himla konstigt att inte ha han hemma, är faktiskt väldigt bra med två extra armar ibland men framför allt stöttningen och att gemensamt hjälpas åt. Men det kommer gå galant, hon är ju rar på dagarna=) Läggningsprocessen är inte lika rolig, men det får man ju förstå, vem vill sova när livet är nytt och spännande? Huvudsaken är att nätterna får fortsätta som de är för det är toppen tycker både mamma och pappa!! Vi tackar för alla fina presenter och blommor vi fått de senaste veckorna, jättesnällt och uppskattat!!

Får bli lite bilder istället för massa text.

På återseende!!


Morgonmys mellan pappa och mamma


Babysittern börjar bli en favorit trots att den fortfarande är lite stor


Att sitta fast i bilbarnstolen är inte lika roligt, man ska ju kunna röra sig


På pappa kan man ligga hursomhelst


Nappen och speldosan funkar ibland vid nattning,men mamma bröst är nog bäst ändå


Åka vagn är fortfarande uppskattat!


RSS 2.0