Almas första jul

Dan före doppardan for vi ,efter mycket om och men, med fullproppad bil ner till Malmö. Efter lite skinksmörgås inkvarterad vi oss i Teds fasters lägenhet i de centrala delarna. Vi fick låna hennes lägenhet då min familj är rätt stor och för att slippa trängas i mamma och Görans annars väldigt stora lägenhet. Julafton firades på traditionellt vis men något annorlunda i år.

En syster saknades ofantligt mycket och dagen började därför med ett besök på sjukhuset för att bjuda på lite syskonbarnsmys och fika. Sedan var hon med oss nästintill hela dagen via webcam. Älskade, starka, underbara lillasyster, en dag kanske jag berättar om henne så ni hänger med. Världen är iaf otroligt orättvis och det var med tårfyllda ögon vi lämnade hennes avdelning för att åka till resterande familj och fira jul så gott det gick.

Maten smakade bra, tomten kom, klappar öppnades, kusinerna busade, och gröten åts med god aptit. Alma njöt till fullo, både av julmat och julklappspapper och massa fina saker fick hon. Hon var inte rädd för tomten, om än något sömndrunken. Kanske kände hon igen honom? Ted var ju så olägligt inne på toan under hela tomtebesöket;)

På juldagen packade vi återigen bilen till brisningsgränsen, några julklappar mindre men några prylar mer. Nästa anhalt var Markaryd där vi åt julmat än en gång och fick massa fina julklappar av Teds mor och systrar. Sen bar det av hemåt och det var riktigt skönt! Och så blev det annandag jul och efter god natts sömn i sin egen säng ordnades det med julfirande nr 3. Teds pappa och sambo var här och vi bjöd INTE på julmat. Fick även där massa fina julklappar, tack tack.

Så, det var Almas första jul. Mycket farande hit och dit, många nya leksaker, kläder m.m m.m. Men hon verkar nöjd och vi är också nöjda! Ted och jag fick en himla massa presentkort i år; Spa, Wild West inkl barnvakt, Cervera mm. Tackar och niger så hjärtligt för allt fint som både Alma och vi fått! För mig handlar julen mer om att umgås med nära och kära, julklappar är till för barnen, fast vi tackar inte nej till lite egentid bara med varandra:)

-Emma

   
    
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0