v.40

Känns helt sjukt. Nu är det verkligen v.40!! Jag tycker inte det var längesen jag blev gravid och nu har vi snart nått målet och har vår lilla älskling här. Längtar så sjukt mycket just nu. Ska jag sammanfatta graviditeten så tycker jag faktiskt att det mest är positivt.

Den 8 juli tog jag ett gravtest för jag kände på mig att något inte var som det skulle och det blev plus på stickan, blev att köpa tre test till och efter fyra test förstod både jag och Ted att jag verkligen var gravid. Sedan runt v.8-9 började illamåendet och till följd en himla massa kräkningar, fick inte behålla ett dugg så jag blev sjukskriven för uttorkning och beordrad vila och vätska. Illamåendet fortsatte ,men var inte lika intenstivt, fram till v.25 och jag stod stilla på vågen men våran bebis växte iaf. Sen kom den bästa perioden v.25 - 35, massa energi och inte så stor mage. Efter det så har man bara blivit tyngre och krämporna har kommit så sakterliga med vätska i fötter och händer, ont i ryggen mm. Men det har alltid varit överkomligt och jag har hela tiden kunnat röra mig, motionera och vara som "vanligt". Säkert massa saker jag glömt som t.ex förstoppning, svampinfektioner x flera och humörsvängningarna. Men inga trevliga saker så därför tycker jag ändå det varit en bra och positiv graviditet=)

Idag var vi hos barnmorskan för förhoppningsvis sista gången. Nu kunde hon inte känna huvudet på bebisen längre då det är så långt ner i bäckenet men axlarna kände hon tydligt och det kände jag också att hon gjorde, auch! Hon tror att bebisen just nu väger mellan 3000-3500g så det verkar ju vara en "normalstor" bebis.

Nu är det sista i babyrummet färdigt, blev en väggtext från paxlux. Vi ska måla sen när bebben är ute...

Nu är vi redo smulan så välkommen ut i vida världen!!!



   
v.40 och jag känner mig större än någonsin

Kommentarer
Postat av: Emma-Systern

Åhhh Smulan, det är dax att komma ut nu! Vi längtar efter dig :)

2011-03-14 @ 16:47:42
Postat av: Jennie

Vilken fin mage. Du är sådär snyggt gravid om du förstår hur jag menar=) Kram

2011-03-14 @ 18:44:41
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Sara

Håller med, du är ju skitsnygg Emma!



När jag lästeatt ni ska vänta med att måla till individen är redo undrar jag hu ni vill göra er insats för att krabat ska bli lagot formad efter samhället normer. Inte väljer ni väl mellan ljusblått eller ljusrosa? Det var inte sista predikan men när blev gult fult? ;)



Vill bara krabatens bästa! Ta det lugnt, sköt om er! Puss puss

2011-03-14 @ 21:54:41
Postat av: Helena

Vilken fin text! Lycka till med allt nu! kram

2011-03-15 @ 08:07:56
Postat av: Emma

Ooo,tack alla. Känner mig inte direkt skitsnygg men det beror nog på att jag går i mysbyxor hela dagarna..Inga andra passar;) Men nu är det ingen idé att införskaffa något för nu vill vi att bulan kommer ut. Men det värmer i hjärtat att höra vad ni tycker. Keep on rockin!

2011-03-15 @ 11:56:19
URL: http://ammemmsan.blogg.se/
Postat av: Patricia å Emil!

Jätte fin mage ju, du klär i å vara gravid.. Lycka till och hoppas att "smulan" kommer vilken dag som helst.. Att gå över tiden är INTE det roligaste he he.. Kram från oss i Stockholm

2011-03-17 @ 09:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0