En liten sjukling

Jaha, då har Alma åkt på sin första riktigt ordentliga förkylning. Hon har varit lite snorig nu i en vecka men i förrgår satte det igång ordentligt. Bubblar i den lilla näsan, och låter mycket värre än vad det är. Nattetid är värst ,och man vet ju själv hur det är att ligga platt ner när man ska förkyld, så idag sov vi till kl 11 (!!). Igår höll vi oss inomhus hela dagen, fick en Pippi Långstrump-film på posten så den kikade vi på en stund, annars satt vi mest och mös och lyssnade på Majas alfabetssånger som är en favorit! Det är väl enda fördelen med att hon är förkyld, att hon är mycket gosigare nu och gärna vill ligga i famnen eller sitta i knäet. Annars är det ju full fart i babygymmet som gäller.

Hoppas nu inte det blir värre, feber har hon inte haft ännu. Igår köpte Ted en såndär sug-elefant också så nu kan vi "suga" bort snoret. Man känner sig ju en smula hjälplös när det bara fräser och väser från hennes lilla näsa och hon inte kan snyta sig. När hon ammas låter det nästan som att hon inte får någon luft alls=( Tack för att det finns koksaltlösning och nezeril.

Nu har hon kurat ihop sig så sött i soffan och jag ska fixa lite här hemma för till kvällen får vi finbesök av tant Malin som kommer ett par dagar, supermys!

  Mammas o pappas lilla sjukling!

 Mina rosa strumpor är mkt mer spännande än Pippi

 Scarface efter allt "gnuggande" i ansiktet..

Kommentarer
Postat av: Ewelou

Åååh lilla Alma, hoppas hon blir frisk snart den lilla tjejjan! LOVE

2011-08-10 @ 13:52:16
Postat av: Sara

Lilla gumman då... Böcker under "frambenen" på spjälsängen är en god idé när hon ska sova så blir det lite lättare med andningen nu när hon är sjuk!

Krya på sig lilla stumpan!

2011-08-10 @ 20:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0