En vecka med bak

Jag hade precis klätt på mig och skulle ut och gå, då öppnar sig himlen och det börjar regna och tro mig, det är inte jättekul att knyta skor med ett bowlingklot på magen... Influensan är ett minne blott (peppar,peppar...) och tycktes bara vara på snabbvisit. Så i tisdags satte jag igång med brödbak. Bäst att passa på att fylla frysen innan skrutten kommer. Nu har det bakats rågrussinbullar och limpor och idag ska jag göra tekakor. Tänkte även göra lite vetebullar till semlor, så vänta er en semeldag här inom kort=) Tycker att veckan har sprungit iväg, krämporna kommer och går och på kvällarna är mina fötter mer eller mindre svullna, förvärkarna eller sammandragningarna har nästan avstannat och kommer endast när jag är alltför aktiv.

Neh, bäst o sätta degen på jäsning så man kan damma lite här också. Imorgon åker vi till Malmö och besöker mamma, Göran, Linnéa och Ewelina. Bäst att passa på nu innan skrutten kommer för sen kommer ingenting bli sig likt. Nästa helg ska vi till Linköping också och hälsa på Zara och Peter och sen blir det nog att hålla sig på hemmaplan för man vet ju aldrig.

Blev ett tråkigt inlägg, trots att dagarna flyter på riktigt snabbt så händer väl inte jättemycket mer än det vardagliga. Nästa vecka ska jag socialisera mig lite men det har varit skönt o bara ha en vecka att pyssla här hemma, ta tag i sånt som man lagt på hög. Som att ringa försäkringskassan. Jag tycker det är en hel djungel allt med föräldrapenning osv så jag har samlat frågorna på hög men nu tog jag mod till mig och ringde upp de för att få svar. Och damen i luren var ju riktigt trevlig så nu har den stenen släppt, ett måste när man ska ha barn.

Trevlig helg!!


Sirapslimpor



Dessa önskar jag mig hemskt mycket så jag kan promenera i alla väderlekar..men jag fyller om exakt 6 månader och 1 dag, kan man få i förskott??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0