Semester del 3 - dopvecka

Nu så är vår prinsessa döpt. Alma Maja Elisabeth skötte sig exemplariskt i kyrkan och kalaset sov hon bort. Hon fick mängder av fina presenter. Vi är jättetacksamma för all hjälp vi fått och nu pustar vi ut och faktiskt så känner jag att ÄNTLIGEN är det avklarat!

Men veckan startade ju i måndags och då med BVC-besök. Lilla rulltårtan har bara gått upp dryga 180g på tre veckor och inte vuxit 1 cm på en månad. Väger nu 6180g och är 60,5cm lång. Som tur var så är vår ordinarie, underbara sköterska tillbaka och hon tyckte inte det var något att oroa sig för. Alma utvecklas som hon ska och är en nöjd och glad 4 månaders bebis. Så vi brydde oss inte så mycket om det utan gick hem med ett leende på läpparna och testade smakportioner. Först ut blev risgröt och katrinplommonpuré, gick riktigt bra och hon smaskade i sig ett par teskedar. Ska verkligen försöka göra så mkt mat som möjligt själv och endast ha burkar i nödfall, hoppas det går bra! Fick dessutom en matbarnstol och schyssta babybjörnartiklar i doppresent så nu kommer nog matningen bli roligare.

Tisdagen spenderade vi i fantastiska Torekov. Strosade runt, mumsade fisk på fiskhuset och tog en glass i parken. Jag fick även en för tidig födelsedagspresent (fyller ju hela 27år på torsdag:S).. ett par ljuvliga, vita träskor i som jag länge suktat efter, TACK älskling!

Resterande delen av veckan har bestått av fix och trix till dopet, ett frisörbesök som slutade i tårar då mitt hår fick kapas alldeles för mycket (nu är det slut med blekning!). I fredags kom syster Zara med sambo och i lördags syster Ida med familj. Även Linnéa kom upp och hjälpte till med barnpassning. Utan er hade vi aldrig lyckats så bra med cupcakesen som vi serverade istället för tårta på dopet.

En vecka kvar på Teds semester och nu ska vi BARA njuta!! Hoppas på fint väder, nästa helg är det Tall Ship Races så det blir att gå på det med övriga, förväntade 20.000 besökare, nice!
 
Har inga bilder från dopet då mästerfotografen Göran skötte den biten, men några bilder från veckan som gått  bjuder vi på.

Ikväll känner jag mig sådär tokigt nykär och njuter av livet till 100%

KÄRLEK!

   
  
    
   



Kommentarer
Postat av: Ewelou

Ååh vad mysigt det såg ut på balkongen =) Underbar dag Emma! Jätteroligt! Och grattis på dopdagen lilla Alma! LOVE

2011-07-31 @ 20:48:45
Postat av: Emma Jö

ÅÅÅ grattis till söta alma! Kul med dop men måste vara skönt arr ha det över ändå;) som du skrev. Skönt att sköterskan på bvc sa att det inte är någon fara med vikten, hon ser ju fullt frisk och välmående ut! Hoppas vi kan ses snart! Ha en härligt vecka tillsammans och njut! KRAM

2011-07-31 @ 23:57:20
Postat av: Emma igen

P.s. vet det är med kapingen av håret:( var och klippte mig i förra veckan och ja det togs rätt mkt på det.. blev också lite ledsen. Men men hellre att det ser friskt ut än slitet i topparna! Men man vill ju alltid ha den längden som man har när man klipper dig! d.s

2011-07-31 @ 23:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0