Familjeutflykt

Idag har det ju varit självaste Kristiflygaredagen och den har vi inte firat i kyrkan. Istället bestämde vi oss för att göra en liten utflykt till Båstad. Tyvärr var inte vädergudarna med oss, men regnet föll inte och det var rätt varmt. Vi började med att promenera längs hamnen, tittade på båtar och satt och pussades på bryggan. Alma sov hela tiden och det var riktigt, riktigt mysigt. Sedan åkte vi till Café Utsikten och tog oss varsin räkmacka. Då passade Almisen på att vakna och även hon fick se den magnifika utsikten! Det sägs att när det är klart väder kan man se enda till Falkenbergs strand. Efter lite komplicerat blöjbyte i bilen så for vi hem till Halmstad igen. Eftermiddagen avslutades med en rejäl bajsfest i bilbarnstolen inne på Willys och som det luktade! Stackars Alma fick åka rakt ner i plurret när vi kom hem och nu sover hon så sött i vagnen.

Veckan har för övrigt varit ganska lugn, har promenerat en hel del. Mammakilona ska väck! Har även bestämt att nästa vecka åker jag till Stadium Outlet och köper lite nya träningskläder (när man känner sig snyggt klädd är det alltid lättare o träna) sen ska jag minsann börja springa och snart är det dags att börja på SATS igen=)

Var även en sväng uppe på jobbet och hälsade på, Alma charmade nog de flesta och det var riktigt skoj att återse kollegorna igen. I januari kommer jag tillbaka, då är det pappa Teds tur att vara hemma.

Nu är väskorna så gott som packade, bara vänta på att inredningen till bilbarnstolen ska torka...imorrn bär det av till Malmö! Som jag har längtat!!

God helg!

  
     

     

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0