En riktig tjejhelg

Den här helgen har jag haft världens bästa kompisar på besök. Då Ted är iväg på weekend i Budapest passade jag på att bjuda ner Malin. Vad hon inte visste var att även Sara skulle komma. Eftersom Malin gått och gift sig så tänkte vi passa på att överraska och skämma bort henne riktigt ordentligt. I fredags kom Malin och strax därefter plingade Sara på dörren och Malin blev glatt överraskad=) Gårdagen spenderades på Östra Stranden där vi ordnade med picknick, och skumpa för tjejerna som inte ammar. Lite senare på kvällen så tog vi Malin till Wild West där vi åt oss proppmätta och sedan avslutade vi dagen med en solnedgång i Tylösand, mycket lyckat även om Alma inte var jätteglad på slutet;) Hon har ju givetvis varit med hela tiden och mycket bebismys har både Sara och Malin fått, jag undrar ja om de inte blivit lite sugna på en knodd? Alma måste ju få kompisar;) Tack för att ni var här och mös med oss, vi saknar er redan!

Appropå Alma så växer hon och frodas och i fredags blev hon 2 månader!!! Hon är mer och mer vaken och det händer nya saker varje dag. Att ligga på mage och öva nacken är inte jättepoppis men att greppa mammas hår kan hon minsann. Imorgon ska vi börja på föräldragrupp, det ska bli roligt att få träffa andra bebisar och deras mammor.

Nu hoppas vi jättemycket på att det nedrans askmolnet inte ska påverka flygen mellan Ungern och Malmö så att pappa Ted kommer hem imorgon!!!!

         

   

   

  

  



 
 


Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för världens underbaraste helg! Ni är bäst å det är allt en liten mys-ängel ni fått. Njuter fortfarande av mys-stunden i gungstolen idag :)

2011-05-22 @ 19:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0