Helg

Då hade vi åter en helg i minnet. Och denna helg har bestått av massa slapp och mys. Gårdagen var vi inne och pysslade nästan hela dagen. Ted fick ju tekniklego i farsdagpresent och detta sattes ihop till en fräsig bil. Jag har även pysslat med Almas album som legat på hyllan för länge och behövdes fyllas på, så nu är vi ikapp. Återstår bara att sätta in höstbilder, julbilder, vintern och så bilder från hennes 1-års kalas. Sen är fotoboken färdig och ska få en hedersplats i bokhyllan tills den dagen hon får ta hand om det själv. Igår kväll kom Cecilia, Björn och Agnes över på tacokväll. Var ju jättelängesen vi sågs eftersom hela november har kantrats av sjukdom. Blev en lyckad kväll som slutade med att alla fyra vuxna låg och päste i matkoma.

Idag har vi varit på husvisning i Trönninge. Och det huset har verkligen potential, hyffsat pris och något vi måste fundera på. Båda fastnade för det och jag blev störtförälskad i den gamla vedspisen i köket. V får se, det är lång väg kvar och jag tror att huset kommer sticka iväg i pris, komma närmare 2 miljoner och då är vi där igen. Köpa ett hus för 2 miljoner med omfattande renovering. Renovera eller bygga? Blir bara mer och mer förvirrad.
http://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-tronninge-halmstads-kommun-laxviksvagen-22-2929615

Har köpt kakeldekor till köket för att det ska få sig ett lyft och denna satte jag upp idag. Kanske känns lite passé med kakeldekor men istället för att byta ut hela kaklet är det ett billigare alternativ och jag blev faktiskt nöjd. Blev lite franskt-kakel-inspirerat som jag önskade. Köpte dekoren här: www.drytrend.com en sida jag verkligen kan rekommendera!

Nu ÄR vi friska. Så i veckan blir det massa aktiviteter, nu ska vi socialisera oss igen:)

  
Det är väl härligt att få plocka fram sin barnsliga kreativa sida ibland..

Många sommarbilder blev det!

Sötnosar håller varandra i handen!
 
Tyckte det blev riktigt tjusigt om jag får säga det själv.

Kommentarer
Postat av: Zara

Det där kakelgrejset var ju jättefint, ser inte alls ut som det är något man klistrat på.

2011-11-21 @ 09:48:04
URL: http://nogg.se/zowo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0