Pappas alldeles egna dag!

Jag vill börja med att gratulera min egen pappa på hans dag! Sen har vi ju pappan i detta huset också. Han blev firad av Alma. Hon hade ordnat frukost på sängen och en present. Redig tjeja det där! Skämt åt sidan, det var ju självklart jag som ordnade. Sovmorgon, frukost på sängen och en present som kan användas tillsammans med dottern. Det är lite min idé.. att ge något i fardagpresent som Ted kan ha nytta av tillsammans med Alma. Så inga strumpor, slipsar eller kalsonger blir det. Istället fick han teknik-lego! Alma har kanske inte så mkt nytta av det just nu men om ett par år:)

Sedan bar det av mot Markaryd och först besökte vi Antik- och samlarmarknaden. Men där fann jag inget "skräp" till Teds lättnad. Efter det så åkte vi till Teds pappa och åt god porterstek, fruktsallad, tittade på gamla foton och hade allmänt trevligt och mysigt. Alma sov hela eftermiddagen och när vi kom hem blev det ett dopp i baljan och sen kurade hon ihop sig i min famn?! Tog tempen som visade 38,4.. suck! Det är det ENDA positiva med att hon är förkyld, att hon vill gosa. Annars blir det inte mkt av den varan längre. Hoppas det bara är kvällsfeber för nu behöver vi få komma ut och socialisera oss lite!

Efter en skinksmörgås och lite risgrynsgröt blir det nu soffhäng med VÄRLDENS BÄSTA PAPPA TED!!

  
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Dom var söta. Kan dom frysas? Tycker isbitarna är bra dock. Det går så snabbt att tina dom. Nackdelen är ju att man måste ha ett helt gäng såna för att det ska räcka. Ska se om jag kan hitta nåt bra idag=) Kram

2011-11-14 @ 09:43:03
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Japps, de kan frysas och stoppas i diskmaskinen. De är små så de tinar snabbt.. Men jag håller med om att isbitar är bra. Det är ju bara o lägga ett gäng i en fryspåse när man ska iväg. Lycka till!

2011-11-14 @ 13:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0