Sensommar

I helgen har solen skinit och det har varit riktigt varmt faktiskt, nästan lite kvalmigt och svetten har stundtals runnit :S Gårdagen spenderade vi inne i stan. Ted behövde byta en tröja och då passade vi på att strosa lite och äta lunch tillsammans. Riktigt mysigt bara vi tre! Och jag hittade äntligen något på MQ och köpte mig ett par nya svarta jeans för 1 av 3 presentkort. Nöjd! Det är svårt att inte gå in på Piraia när man är i stan och väl där inne är det ännu svårare att inte handla något av de toooksöta barnkläder de har (www.piraia.se) så det blev jeans och body till Alma i strl 74, snart kanske hon kan ha det;) Sen fick hon ett par uggs också:) Måste man ju ha till vintern.

Idag har vi städat, städat och möblerat om. Är 2års besiktning på tisdag så vi har städat där man vanligtvis inte brukar, dvs. ventiler, vattenlås, fläktfilter. Så nu kan de besikta bäst de vill. Och vi har insett att Alma är för stor för vaggan. Så idag byttes den ut mot spjälsängen.. Därför fick vår byrå flytta in till hennes rum och vaggan fylldes med nallar och står kvar i vårt sovrum. Nu ligger hon där och sover i sin stooora säng, känns konstigt och helt plötsligt ser hon så liten ut igen! Kommer sakna att vagga henne när hon vaknar till på natten, men men.. nu kanske hon inte vaknar;)

Kämpar på med smakportionerna. Tycker det går riktigt bra nu faktiskt. Hon gillar det jag gör och det uppskattas ju. Sånt som är färgglatt är också mer populärt. I veckan tänkte vi testa o ge henne 2ggr / dag. Grönsakspuré till lunch och gröt till kvällsmat. Vi får se vad lilla magen tycker om det..

Nu ska jag fortsätta kräkas på Katrin i Sommarspelen på kanal5.

Puss o go

 Har fått en jättelarv av mamma & pappa som är sååå god

   Uggs ska det va!

 Har samma sovstil som mamma=)

 Trerätters på upptining: hemmagjord ärtpuré, morotspuré och majspuré

  Fast idag var det mkt roligare att leka bil än att äta

 Spjälsäng på plats!

Kommentarer
Postat av: Henrik

Låter som att ni haft en finfin helg. Den lilla damen växer visst så det knakar!! Uggs till barn, coolt får jag kika efter!!

2011-09-12 @ 09:45:56
Postat av: Zara

Gud vad stor hon ser ut när hon ligger och sover! Längtar massa efter er!<3

2011-09-12 @ 09:48:29
URL: http://nogg.se/zowo
Postat av: Jennie-Inredningsglad småbarnsmamma

Va härligt med sol..Lagsporter är roligast tycker jag=) Här har det varit lite snorigt med men vi börjar må bättre..Kram

2011-09-12 @ 10:14:44
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0